Roditelji.hr – sve o Uskrsu, pripremama za bojanje i puno više

Fotografija članka: Roditelji.hr – sve o Uskrsu, pripremama za bojanje i puno više

Roditelji.hr - sve o Uskrsu, pripremama za bojanje i puno više

S približavanjem uskrsnih blagdana, na internetskom portalu Roditelji.hr predstavljen je „Uskrsni specijal“ koji će obiteljima i mališanima dati zanimljive ideje za prigodne blagdanske aktivnosti – saznajte kako ukrasiti pisanice i domove ili uživajte u igrama i zanimacijama vezanima uz Uskrs.

Na portalu Roditelji.hr doznajte kako se kvalitetno pripremiti za bojanje jaja te kako dobiti prirodne boje iz voća i povrća. Tako će cikla jaja obojati u blago ružičasto, crveni kupus ili borovnice u plavo, listovi špinata zeleno, a kako bi jaja bila još ljepša oko njih možete staviti elastične gumice ili ih povezati u komad gaze s malo listova djeteline da biste dobili različite uzorke.

Uskrsni specijal donosi i recepte za izradu kućne „gline“ od sastojaka koji se mogu pronaći u kuhinji i sa kojom će se djeca moći igrati te stvarati prigodne ukrase. Budući da djeca često vole kušati materijale s kojima se igraju, specijal nudi i recepte za izradu jestivih boja.

Ukoliko želite još više kreativnih ideja za uskršnje blagdane, u novom, travanjskom broju časopisa „Moje dijete“ potražite posebnu temu „Šareni Uskrs“ koja će zabaviti mališane te ukrasiti domove i blagdanske stolove.

Web adresa: .

Roditelji.hr - sve o Uskrsu, pripremama za bojanje i puno više

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.