ROCK Wireless Qi Phone Charger Holder – bežični punjač za smartfone na Cafago webshopu

Fotografija članka: ROCK Wireless Qi Phone Charger Holder – bežični punjač za smartfone na Cafago webshopu

Svidjet će vam se novi i brzi ROCK Wireless Qi Phone Charger Holder bežični punjač koji je istovremeno i nosač za smartfone, a pronašli smo ga po sniženoj cijeni na Cafago webshopu.

Oglas

Sve više pametnih telefona podržava bežično punjenje. To više nije privilegija onih najskupljih pametnih telefona nego tu karakteristiku imaju i mnogo jeftiniji uređaji, sve više i oni iz kategorije robusnih smartfona. Ovaj inteligentni i brzi bežični punjač smo pronašli po sniženoj cijeni na , a do kraja članka ćemo vam otkriti i kuponski kod koji će cijenu dodatno sniziti za još 25%.

Ovaj bežični punjač podržava Qi standard tako da će brzo bežično napuniti brojne uređaje koji podržavaju tu funkciju. Nećemo sada nabrajati modele jer popis imate na webshopu. Više nećete imati probleme s kablovima i adapterima jer ćete bateriju na vašem pametnom telefonu moći puniti i bežično na maloj udaljenosti.

Ovaj je brzi punjač vrlo lagan i lako prenosiv, a radi se o multifunkcijskom uređaju koji je istovremeno i nosač/stalak za smartfon u vašem automobilu. Kako bi postigli brže punjenje uređaja trebali bi imati i jaču ulaznu struju, preporučuje se 5V/2A i 9V/1.7A, dok je maksimalna izlazna snaga od 10 Watta.

Kažu kako je punjenje s ovim bežičnim punjačem brzo i sigurno, baterija je zaštićena od prepunjavanja pregrijavanja i kratkog spoja. Isto tako, podržava različite veličine uređaja, s manjim i većim ekranima. Inače je napravljen od kvalitetnih materijala i prekriven silikonskim elementima tako da neće oštetiti vaš pametni telefon.

ROCK Wireless Qi Phone Charger Holder bežični punjač i nosač/držač za pametni telefon za automobil možete pronaći na po sniženoj cijeni od samo 23,99$, no može i jeftinije – ako upišete kuponski kod “MAPAV00” cijena će se spustiti na . Inače, kuponski kod vrijedi do 15. travnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.