Robot Girl iPhone Speaker za malo drugačije novogodišnje praznike

Fotografija članka: Robot Girl iPhone Speaker za malo drugačije novogodišnje praznike

Za Božić baš i nije primjereno, ali za novogodišnju feštu itekako! Ako imate viška kuna u džep, priuštite se Robot Girl iPhone Speaker. Izgleda mrak!

Oglas

Američki kipar Mark Robert Ricci dizajnirao je vrlo neobične zvučnike, koje bi nekome dobro došli kao božićni odnosno više novogodišnji poklon. Predstavljamo vam Robot Girl iPhone Speaker Dock, robotiziranu ženu u prirodnoj veličini – ona se hrani vašim iPhoneom, a ljubav će vam uzvratiti odličnim zvukom i vjerojatno dobrim partyjem s vašom ekipom koja neće moći skinuti oči s nje.

Što reći o njoj? Robot Girl iPhone Speaker je teška 20 kilograma, visoka 120-ak centimetara, a glavna joj je karakteristika da se LED diode na njoj pale u ritmu glazbe. Nije to sve, i svojom će lijepom glavom klimati u ritmu glazbe koja dolazi iz iPhonea. Inače, napravljena je od fiberglasa, nehrđajućeg čelika, magneta i LED dioda.

Za zvuk se brinu Creative D80 Wireless Bluetooth zvučnici, a svjetlosne efekte daju LED diode crvene, plave i zelene boje, koje možete također kontrolirati. Ako se sjećate, nešto smo slično mogli vidjeti i u “I Robot” filmu s Will Smithom, ali to je nešto sasvim drugo.

Inače, je poznati američki kipar, a njegove brončane vodene fontane (ali i od drugih metala) možete pronaći u brojnim američkim hotelima, kao što su Hyatt Hotel u Orlandu (Florida), vrlo šesto s temom žena. Zanimljivo, neki od kipova imaju i mehaničke funkcije tako da izgledaju još zanimljivije.

Sigurno vas zanima i cijena. Robot Girl iPhone Speaker je trenutno ponuđena na eBay aukciji – cijena je oko 6.500$ (4.782 eura), a trenutno stoji malo ispod 4.000$. No vjerujemo kako će narasti i iznad nominalne cijene…

Robot Girl iPhone Speaker

Robot Girl iPhone Speaker

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.