Robert Downey Jr. aka Iron Man 3 kao zaštitno lice HTC Change kampanje

Fotografija članka: Robert Downey Jr. aka Iron Man 3 kao zaštitno lice HTC Change kampanje

Nije nikakva tajna kako mnoge kompanije nerijetko posegnu za nekom filmskom mega-zvijezdom kako bi promovirala neki svoj proizvod. Robert Downey Jr. (Iron Man 3) našao se na “meti” HTC-a.

Oglas

HTC ovih dana predstaljva svoju najveću marketinšku kampanju za brend “Change” koji je u stvari dugoročna strategija koja slavi HTC-ov golemi utjecaj na mobilnu industriju tijekom njegove 17-godišnje povijesti. Kampanja uvodi novi i inovativni pristup koji će, kako kažu, preobraziti industriju. Riječ je o najvećem HTC-ovom ulaganju u marketing. U tome će im pomoći poznati Robert Downey Jr.

Početak globalne platforme obilježit će se pokretanjem nove sveobuhvatne medijske kampanje (ATL) u kolovozu 2013. Prva kreativna reklama u kojoj igra Robert Downeyj Jr, poznati glumac i redatelj, bit će prikazana na YouTubeu 15. kolovoza (imamo ga – pogledaj video niže!). Nakon toga će uslijediti niz uradaka za TV i kino. Već pogađate, i tu će glumiti Robert Downey Jr.

Platforma brenda “Change” bit će predstavljena u tri faze. Početna oglašivačka kampanja naglasit će HTC-ov brend uz zabavni pogled na to što on znači različitim ljudima. Druga faza donijet će uratke koji pokazuju na koji su način HTC-ove inovacije (kao što su BlinkFeed, Video Highlights i BoomSound) promijenila lice mobilne industrije. Posljednji će se oglašivački uratci usredotočiti na to kako HTC-ovi proizvodi daju snagu pojedincima kako bi promijenili vlastite živote.

Više o kompaniji i njihovim proizvodima potražite na .

Dodatak: video se upravo pojavio, uživajte :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.