Ritot – prvi smartwatch koji projicira vrijeme i obavijesti na vašu ruku!

Fotografija članka: Ritot – prvi smartwatch koji projicira vrijeme i obavijesti na vašu ruku!

Ritot pametni sat odnosno narukvica će zahvaljujući posebnoj tehnologiji projicirati podatke na vašu ruku, a oni su vidljivi i po danu i po noći.

Oglas

Ritot aktivirate vrlo jednostavno – ili pritiskom na tipku ili samo zatresete rukom, informacije će se prikazivati 10 sekundi, a nakon toga će nestati. Može prikazivati 12/24 satno vrijeme, kako god odaberete. Ako ste pomislili kako ovaj sat zrači ili vam oštećuje kožu ruke, autori tvrde kako je to nemoguće i kako je Ritot potpuno siguran za zdravlje korisnika. Uređaj je napravljen od vrhunskih materijala i tehničkih komponenti, a s obzirom na dizajn i boje, prikladan je i za mušku i žensku ruku.

Ritot - prvi smartwatch koji projicira vrijeme i obavijesti na vašu ruku

Ritot je vodootporan, vrlo je čvrst i robustan, a u kompletu ćete dobiti i bežični punjač s kojim možete i dodatno podešavati opcije na samom pametnom satu (primjerice boju projekcijske zrake).

Projekt su osmislila četiri mladića u kalifornijskom San Joseu okupljenih u startup tvrtku, a postavili su ga kao za financiranje i zatražili pomoć – sufinanciranje od samo 50.000$. Koliko je projekt dobar i zanimljiv, govori i podatak kako su već za nekoliko dana sakupili više od 115.000$. Čini se kako će ovaj projekt biti tražen.

Ritot - prvi smartwatch koji projicira vrijeme i obavijesti na vašu ruku

Inače, Ritot smartwatch može raditi do 15 sati s jednim baterijskim punjenjem. Očekivana cijena na tržištu će mu biti 160$, no ako se uključite u sufinanciranje na Indiegogo, cijena za vas će biti 120$. Prve se isporuke se očekuju krajem siječnja 2015. godine.

Svakako pogledajte video niže, a više informacija potražite i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.