RIM: Promijene u rukovodstvu marketinga

Fotografija članka: RIM: Promijene u rukovodstvu marketinga
Tear se je pridružio kompaniji RIM nakon svog odlaska iz Sony Mobile Communications, gdje je bio izvršni dopredsjednik. U RIM-a,  K. Tear će služiti kao glavni operativni direktor i nadgledati sve operativne funkcije računala i usluga, uključujući istraživanje i razvoj, proizvode, globalnu prodaju, proizvodnju i opskrbne lance. 
 
Boulben je bivši izvršni potpredsjednik za strategiju, marketing i prodaju za LightSquared. Tvrtka je također angažirala Franka Boulbena kao glavnog marketinškog službenika. Boulben je bivši izvršni potpredsjednik uprave zadužen za strategije, marketinga i prodaje za LightSquared. Prije toga je bio na položajima u Vodafonu, Vivendi i Orangeu . Boulben će nadgledati globalni marketing.
 
Kao što se može vidjeti iz njihovih životopisa, obojica imaju mnogo iskustva rada u telekomunikacijskim kompanijama i dobro poznaju tržište mobilnih komunikacija. Vjeruju da će privući sasvim novu generaciju BlackBerry korisnika.
 
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.