RIM pokreće BlackBerry Messenger 7 s opcijom glasovnih poziva

Fotografija članka: RIM pokreće BlackBerry Messenger 7 s opcijom glasovnih poziva

Nakon najave debija Blackberry 10 platforme i uređaja koji dolazi u siječnju iduće godine, RIM je predstavio novu verziju BBM 7 , koja uključuje novu ‘BBM Voice’ značajku, uspostavu glasovnih pozive s prijateljima preko WiFi mreže.

Oglas

 

Opcija je vrlo jednostavna za korištenje. Potrebno je samo pritisniti tipku za poziv u BBM, tako da možete ‘eskalirati chat’ ako situacija to zahtijeva. U BBM također ćete biti u mogućnosti vidjeti tko je od korisnika dostupan za poziv. Tijekom razgovora je vidljiv podijeljeni zaslon tako da je moguće koristiti druge aplikacije na BlackBerry uređaju, provjere e-maila, koristiti preglednik, ili jednostavno nastaviti koristiti chat funkciju za slanje slika u BBM.

 

Prema nekim ispitivanjima, multitasking radi vrlo glatko i stabilno. U BBM 7, svi kontakti i chat grupe će biti izravno povezani s našim BlackBerry ID računom . To je vrlo korisno i smisleno s korisničke strane. Promijenom uređaja i samo prijavom na BlackBerry ID, sve informacije obitelji , prijateljima, grupama će biti vraćene natrag.

 

Koristite li Blackberry uređaj sa sustavom OS 6 ili više možete skinuti BBM 7 beta u Za BB OS 5 smartphone, RIM obećava da će donijeti BBM 7 do njih u najkraćem vremenu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.