RIM nastavlja podršku za BlackBerry OS7 i nakon pokretanja BlackBerry 10 sustava

Fotografija članka: RIM nastavlja podršku za BlackBerry OS7 i nakon pokretanja BlackBerry 10 sustava

Ako ste korisnik nekog modela BlackBerry uređaja pod operativnim sustavom BB 7, ne brinite. RIM još uvijek misli da ima mjesta za njega na svjetskom tržištu te će ga i dalje razvijati.

Oglas

Predsjednik Uprave kanadske tvrtke BB, Thorsten Heins je rekao  na konferenciji povodom objave financijskih rezultata da će nastaviti podupirati BlackBerry OS 7 . Kompanija će zadržati tim za istraživanje i razvoj BB 7 sustava bez obzira što se pojavljuje BB 10. Heins je također aludirao da od 30. siječnja, ne samo da će biti predstavljeni BlackBerry 10 novi  modeli, vjerojatno  će imati i nove proizvode s OS brojčane oznake 7. Kao dokaz da i dalje rade na BB7 sustavu je   nedugo uvedena mogućnost ostvarivanja  besplatnih poziva preko WiFi mreže na BBM Voice .  Vrlo smo zadovoljni ovom informacijom koja   je pristigla iz RIM-a. Eto, na kraju bi vas podsjetili da smo ove godine testirali 4 BlackBerry  uređaja:  , ,   i organizirali nagradnu igru u suradnji sa    središnjicom.  

 

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.