Racunalo.com foto

Rezultati uživo

Brzi i najtočniji sportski rezultati za 26 sportova i 3000 različitih liga i natjecanja iz cijeloga svijeta. Livescore, rezultati, tablice, statistika.S novom aplikacijom nikad nećete propustiti rezultate UŽIVO ili detalje iz svoje najdraže lige! Aplikacija je u potpunosti na hrvatskom jeziku.Glavne karakteristike:brzi i najpouzdaniji rezultati iz nogometa, hokeja, tenisa i 23 druga sporta,opcija UŽIVO vam omogućuje da pratite samo utakmice koje su u tijeku za odabrani sport,uživo statistika utakmice za 7 sportova,opcija Moje utakmice sa push obavijestima – kako bi mogli pratiti samo najbitnije utakmice (u isto vrijeme iz različitih sportova),detaljan pregled tablica ili ždrijebova za sve sportove,detaljan pregled nogometnih utakmica – ukljućujući sastave, strijelce, kartone i izmjene,rezultati uživo i drugi vrijedni podaci uživo za ostale sportove, npr. tijek meča poen po poen u tenisu,sučelje prilagođeno korisnicima, da lagano navigiraju kroz utakmice.Pomoću ove jedinstvene aplikacije možete pratiti statistiku za sve najbolje europske lige, kao što su Premier League, Bundesliga, Primera Division i Serie A. Ukupno pokrivamo preko 900 nogometnih natjecanja iz cijeloga svijeta!

Pogledaj izvorni članak: Rezultati uživo

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
TJEDNI PREGLED NAJNOVIJIH INFORMACIJA: Smartfoni, tableti, računala, recenzije, lifestyle, poslovanje, softver, sigurnost, video igre...
Više od 25.000 čitatelja e-Novina tjedno!!!

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.