Research In Motion (RIM): mobilni operateri poput BlackBerry 10 uređaja :)

Fotografija članka: Research In Motion (RIM):  mobilni operateri poput BlackBerry 10 uređaja :)

Research In Motion je započelo demonstraciju svojih novih BlackBerry 10 smartphonea mobilnim operaterima diljem svijeta iako stvarni proizvodi će ugledati svjetlo dana početkom 2013.

Oglas

Andrew McLeod, direktor RIM-a u Kanadi, rekao je da u ovom trenutku tvrtka radi na završetku svoje sljedeće softverske platforme, ali iza pozornice gdje postoji razina povjerenja se mogu pokazati zainteresiranima mogućnosti novog OSa . On je dodao da se operaterima svidjelo ono što su vidjeli.

RIM polaže sve nade u nadolazeći mobilni operativni sustav BlackBerry 10 u nadi da će njegova sljedeća generacija pametnih telefona moći biti konkurentna. Moramo ipak nadodati da novi uređaji dolaze više od jednog kvartala kasnije u odnosu na sljedeću generaciju iPhonea ili Windows 8 Phone uređaja. Dodatno RIM ne isključuje mogućnost licenciranja BlackBerry 10 trećim stranama. Za sada iako analitičari spominju interes tvrtki kao što su Microsoft, Nokia, Amazon, Facebook i Google, malo je vjerojatno da će bilo koji od njih napraviti ozbiljnu ponudu barem ne dok BlackBerry 10 nije van. Sve u svemu ima još nade za RIM da uspije i možda neće imati potrebu za prodajom dijelova tvrtke i sam će uspjeti dobiti sredstva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.