Rep.hr poslovni IT portal nastavlja s radom?

Fotografija članka: Rep.hr poslovni IT portal nastavlja s radom?

Iako je ova informacija prošla mnogima ispod radara, ne i nama. Od 26. veljače portal Rep.hr nastavio je s radom, iako su se vijesti počele pojavljivat već dva tjedna ranije.

Oglas

Nekada vrlo popularni portal s poslovnom IT tematikom ponovo je počeo s radom. Podsjetit ćemo se kako je portal bio vrlo aktivan od 2009-2013. godine, no kako i sami navode na portalu nisu uspjeli dovoljno ići komercijalnom smjeru tako da se portal zbog nedostatka financija a možda i malo entuzijazma, počeo gasiti polovicom 2013. godine, iako su se tu i tamo na portalu pojavile neke nove vijesti.

Krajem veljače su pomalo stidljivo najavili kako nakon 5 godina pauze nastavljaju s radom. Popunili su svoj kalendar događanja, a već gotovo mjesec dana objavljuju vijesti među kojima treba izdvojiti priču o našim IT stručnjacima u inozemstvu – ovaj puta bila je to Dina Zjača koja radi u Beču.

Isto tako, kako stoji na portalu, u prvom će se redu orijentirati na IT, developerske i poslovne teme. Isto tako, uskoro će ponovo pokrenuti i oglasnik poslova, po kojem su ranije možda bili i najpoznatiji.

U svakom slučaju kolegama s portala želimo dobrodošlicu i uspješan nastavak u razvoju portala.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.