Rep.hr dobio novi dizajn, ali i novu filozofiju objavljivanja sadržaja

Fotografija članka: Rep.hr dobio novi dizajn, ali i novu filozofiju objavljivanja sadržaja

IT portal Rep.hr postoji još ud 2009. godine, od kada redovito objavljuje vijesti i oglase za posao iz svijeta informacijskih tehnologija. Od sada i u novom responzivnom dizajnu.

Oglas

Kako su nam javili s portala, od sada će u prvom planu biti informacije i članci koji primarno prate hrvatsku IT scenu, u drugom planu bit će oglasi za posao iz IT-a, te u trećem novi sadržaji – kalendar IT događanja koji najavljuje događanja na IT sceni (nešto kao naš ), i profili IT tvrtki – usluga kojom se tvrtke primarno obraćaju potencijalnim zaposlenicima, ali i poslovnim partnerima.

Za novi izgled weba zaslužan je splitski Studio Locastic koji je dobio posao izrade novog dizajna i novog CMS-a prilagođenog potrebama portala. CMS je izrađen u Symfony2 frameworku (PHP/MySql) koji je možda nešto malo manje poznat u našem kraju, ali koji je prilično stabilan PHP Web Development Framework za razvoj web aplikacija i web orijentiranih projekata. Zahvaljujući i responzivnom dizajnu rep.hr ćete lakše pratiti i putem mobilnih uređaja. Kako saznajemo, izgled weba nije konačan, očekuju se dodatne dorade i nove funkcionalnosti kao što je uvođenje RSS-a, newslettera i drugih servisa za lakše praćenje sadržaja.

Rep.hr je pokrenut u veljači 2009. godine kao portal koji prati IT i ekonomiju, da bi se ubrzo specijalizirao samo za IT. Od tada je objavljeno više od 5000 članaka kroz koje se pozitivno pisalo o brojnim uspješnim projektima i događanjima u IT-u, ali i upozoravalo na povremene negativnosti. Portal od svog početka objavljuje i oglase za posao iz IT čija je prednost u odnosu na konkurenciju izostanak velikog broja neadekvatnih prijava za radna mjesta u IT-u što znatno olakšava selekciju zaposlenika.

Svakako preporučujemo posjetiti ih na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.