Reliance Jio Lyf Flame 1 je već četvrti smartfon iz Lyf serije

Fotografija članka: Reliance Jio Lyf Flame 1 je već četvrti smartfon iz Lyf serije

Ekipa iz Reliance Jio je ovih dana vrlo aktivna, tako da su predstavili već četvrti pametni telefon iz popularne Lyf serije, a prepoznat ćete ga pod nazivom Reliance Jio Lyf Flame 1.

Oglas

Zanimljivo je kako nazivi svih smartfona nose nazive osnovnih elemenata našeg planeta – Reliance Jio Lyf Earth 1, Lyf Water 1 i Lyf Water 2. Drugim riječima, do sada su “zauzeli” elemente zemlju i vodu, a na red je došla i vatra, odnosno Reliance Jio Lyf Flame 1. O ovim prethodnim modelima smo već ranije .

Reliance Jio Flame 1 je jeftini Dual SIM pametni telefon koji radi na runs Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a prodavat će se u crnoj, crvenoj i bijeloj boji. Ugrađen je 4,5 inčni TFT ekran rezolucije 480 x 854 točaka, dok je baterija kapaciteta 2000 mAh.

Inače, uređaj radi na Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 210 (MSM8909) procesoru na 1,1 GHz, uz Adreno 304 grafiku na 400 MHz. Ugrađeno je 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije, a kao i dvije kamere – obje od 5 MP. Uređaj podržava 2G GSM, 3G WCDMA i 4G LTE mreže, kao i Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802. 11 b/g/n, GPS/A-GPS.

Saznali smo i cijenu po kojoj će se prodavati Reliance Jio Flame 1 smartfon – 95$. Više na .

Znate koji još osnovni element nedostaje? Da, vjetar, i on se uskoro očekuje… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.