Regica.net prima predbilježbe za vršne domene.hr

Fotografija članka: Regica.net prima predbilježbe za vršne domene.hr

 Prema novom Pravilniku registraciju vršnih domena .hr kao i domena .com.hr, njihovo produljenje te sve ostale poslove vezane uz administraciju, od sada će umjesto CARneta obavljati za to ovlašteni registrari među kojima je i Regica.net. Svi dosadašnji korisnici navedenih domena također moraju odabrati svog registrara preko kojeg će vršiti produljenje registracije te promjenu podataka.

Regica.net kao ovlašteni registrar u skladu s novim promjenama počela je prikupljati predbilježbe za vršne .hr domene čija će registracija biti moguća početkom srpnja. Točan datum odredit će CARnet, a cijene će biti objavljene uoči službenog početka registracije. Osim jedne besplatne .hr domene koja nosi naziv tvrtke, pravne osobe moći će registrirati dodatnih devet naplatnih .hr domena, a fizičke osobe i obrtnici po jednu naplatnu .hr domenu bilo kojeg naziva. Pri tome će prednost imati oni koji se prvi jave za registraciju. Predbilježbe za .hr domenu moguće je poslati na e-mail:.

Com.hr domene mogu se već sada registrirati putem Regice.net na internet  stranici Cijena registracije za godinu dana iznosi 40,00 kn +PDV.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.