REGica: predbilježite se za registraciju kratkih domena sa slovima čćžšđ

Fotografija članka: REGica: predbilježite se za registraciju kratkih domena sa slovima čćžšđ

Od sada korisnici mogu registrirati domene s jednim ili dva slova, zatim domene s našim slovima (čćžšđ), kao i domene sa dijakritičkim znakovima. Napomena: domena je vrlo ograničen zbog njihove jednostavnosti!

Oglas

REGica omogućuje svima predbilježbu za registraciju atraktivne i jedinstvene domene koja se sastoji od svega jednog ili dva slova ili, još zanimljivije, dijakritičkog znaka! Korisnici u Hrvatskoj će od sada moći pretraživati stranice poput “www.č.hr”.

CARNet, nadležno tijelo za upravljanje *.hr domenom, donijelo je odluku kojom dozvoljava registraciju jednoznačnih i dvoznačnih te domena s dijakritičkim znakovima od 4. srpnja. Do tada, omogućuje svim korisnicima predbilježbu/registraciju željene domene koja će biti automatski aktivirana nakon 4. srpnja. Broj domena s jednim znakom je vrlo ograničen iz očitog razloga – abeceda ima samo 30 slova!

Predbilježbe se vrše uplatom iznosa potrebnog za registraciju te pokretanjem registracije kroz provjeru dostupnosti. Registracija predbilježene domene se plaća prema važećem cjeniku, a u slučaju nedostupnosti željene domene, REGica.NET će izvršiti punu refundaciju sredstava s korisnikovog računa.

je sestrinska tvrtka te on-line servis za registraciju domena. Djeluje kao automatski servis na kojemu sve pravne i fizičke osobe u Hrvatskoj mogu registrirati domenu u roku par minuta!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.