Redomat – hrvatski online servis koji rješava gužve u čekaonicama

Fotografija članka: Redomat – hrvatski online servis koji rješava gužve u čekaonicama

IT tvrtke Softwise iz Čakovca je napravila Redomat, novi online servis koji se temelji na popularnim QR kodovima, a koji poslovnim subjektima može riješiti problem gužvi u čekaonicama i poslovnim prostorima.

Oglas

Redomat je jednostavno i funkcionalno rješenje za svakodnevno korištenje koje korisnicima omogućuje “virtualno” uzimanje listića s rednim brojem i automatsku obavijest o redoslijedu.

Poslovnim subjektima istovremeno je omogućeno korištenje naprednog administracijskog sučelja kroz koje se mogu podesiti sve postavke sustava, ali i pratiti efikasnost djelatnika te prosječan broj posjeta po satu što će olakšati planiranje rasporeda rada. Dostupne su i brojne druge mogućnosti i postavke putem kojih se Redomat može u potpunosti prilagoditi stvarnim potrebama poslovnih subjekata koji ga koriste.

Servis radi u oblaku i osim internetske veze i pametnog telefona za njegovo korištenje nije potrebna dodatna oprema.

Glavni cilj kod razvoja Redomata bio je smanjenje gužvi u čekaonicama i olakšavanje rada djelatnicima na temelju dostupnih podataka. Nema potrebe za čekanjem na uslugu u čekaonici ako u to vrijeme možemo riješiti neku drugu obavezu ili obaviti kupnju. Sustav je vrlo jednostavan, fleksibilan i cjenovno prihvatljiv tako da ga mogu koristiti svi poslovni subjekti bez obzira na broj usluga i dužinu redova čekanja koje imaju
– Drago Bratko, direktor tvrtke Softwise koja stoji iza razvoja Redomata koji je dostupan i u engleskoj verziji za globalno tržište

Redomat je moguće isprobati već danas i to potpuno besplatno na

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.