Redizajnirani Dell Vostro prijenosnik po željama klijenata

Fotografija članka: Redizajnirani Dell Vostro prijenosnik po željama klijenata

Dell objavljuje dostupnost redizajnirane palete Vostro prijenosnih računala namijenjenih segmentu malog i srednjeg poduzetništva. Novi Vostro prijenosnici uključuju 13,3-inčni model 1310 s početnom cijenom od 318 GBP te 15,4-inčni model 1510 s početnom cijenom od 294 GBP. U cijenu oba modela je uključen PDV i troškovi dostave. Uređaje je već danas moguće nabaviti u zemljama iz regije Europe, Srednjeg istoka i Afrike, dok će na sjevernoameričkim i južnoameričkim tržištima biti dostupan od 1. svibnja. U azijskim zemljama i Japanu uređaji će se moći nabaviti od 5. svibnja. Sredinom svibnja Dell će ponuditi i redizajniranu 17-inčnu inačicu Vostro 1710 prijenosnog računala. Za više informacija posjetite internetske stranice na adresi , ili se pridružite diskusiji na Dellovom blogu za malo i srednje poduzetništvo: .
„Ono prema čemu se Dell razlikuje od ostalih proizvođača jest brza reakcija na povratne informacije naših klijenata i poboljšanje naših proizvoda i usluga u skladu s njihovim prijedlozima“, izjavio je Aongus Hegarty, potpredsjednik i izvršni direktor pri Dellovom odjelu za malo i srednje poduzetništvo u regiji EMEA. „Na primjer, nedavna svjetska anketa i studija pokazala je kako zaštita podataka i predinstalirani sigurnosni softver većini korisnika predstavljaju daleko najvažnije sigurnosne karakteristike. Osim toga, najčešći zahtjevi bili su za što tanjim i lakšim uređajima, naravno, uz pristupačnu cijenu. Poslušali smo njihove prijedloge“, izjavio je Hegarty.

Novu paletu Vostro prijenosnih računala odlikuju slijedeće karakteristike koje su zahtijevali sami korisnici:
• Elegantno kućište sa slot-in optičkim uređajem, tanje i lakše u odnosu na prethodnu generaciju Vostro prijenosnika;
• Zaslon novog 13,3-inčnog modela ima 94 posto površine zaslona prethodnog 14,1-inčnog računala, a lakši je za gotovo 20 posto;
• Dostupan je bez predinstaliranog probnog softvera (trialware) i uključuje napredni servis za upravljanje postavkama (Advanced Configuration Service) kako bi korisnici mogli čim jednostavnije dijeliti tvrdi disk na logičke cjeline i uklanjati neželjeni softver;
• Uključuje besplatne usluge, poput Dellovog centra za podršku, pomoćnog sustava za jednostavnije umrežavanje (Network Assistant) te PC TuneUP sustava;
• Prijenosna računala Vostro 1310 i 1510 odlikuje znatno više sigurnosnih karakteristika u odnosu na istovrsne konkurentske proizvode¹. One, među ostalim, uključuju integrirane čitače otisaka prstiju, Trusted Platform modul (TPM) inačice 1.2 koji pomaže u sprječavanju neovlaštenog pristupanja mreži i krađe podataka, utor za zaključavanje i sprječavanje krađe računala te tvornički predinstaliran sigurnosni softver McAfee Total Protection for Small Business².

Male i srednje velike tvrtke u sve većoj mjeri napuštaju stolna i koriste prijenosna računala. Polovica američkih tvrtki iz SMB segmenta danas koristi prijenosnike, a očekuje se kako će se taj udio povećati na 57 posto do kraja 2012. godine.³ Sličan trend se očekuje i u zapadnoj Europi i Japanu.
Kako bi bio u mogućnosti odgovoriti na ovu promjenu i omogućiti veći izbor svojim klijentima, Dell tijekom ove godine planira proširiti portfelj svojih prijenosnih računala za 50 posto, čime će se dostići najšira ponuda ove vrste proizvoda u dosadašnjoj povijesti tvrtke.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.