RED Hydrogen One – prototip u rukama MKBHD-a

Fotografija članka: RED Hydrogen One – prototip u rukama MKBHD-a

RED je poznati proizvođač holivudskih kamera koji je prošli mjesec, onako niotkuda, najavio kako rade na pametnom telefonu Hydrogen One. Čini se da su mislili ozbiljno, a evo i novih detalja o uređaju.

Oglas

Poznati youtuber Marques Brownlee (MKBHD) veliki je fan RED-a te koristi njihovu opremu pri proizvodnji svojih videa, a sada je od RED-a dobio prototip koji se pojavljuje u novom videu. Te nam je ispričao svoje dojmove sa finalnom verzijom mobitela koja ima hologramski ekran.

Ova zvjerka dolazi u hrapavom kućištu od kevlara, te slijedi dizajnerske smjernice industrijskoga izgleda kao i . Osim dizajna, u jednom se trenutku pojavi drugi prototip sa modularnim nastavakom sa kamerom i čini se kako se radi o senzoru veličine onih na kompaktni fotoaparatima, a oko otvora kamere nalaze se dva prstena za fokus i blendu (prvi puta u povijesti da se može mijenjati otvor objektiva na kameri telefona).

Hydrogen One ima 5,5 inčni ekran, no ne vidimo kako izgleda u radu (prototip je isključen kroz čitavi video) tako da smo svi malo skeptični. Brownlee tvrdi kako je ostao bez riječi pogledom na ovaj ekran koji daje 3D iskustvo bez naočala.

Moramo čekati barem još mjesec dana prije nego li RED uspije sastaviti ove odvojene prototipe u neku pred-završnu fazu i da uređaj radi. MKBHD nam je obećao kako će nam tada omogućiti još jedan “prvi” pogled na Hydrogen One.

RED Hydrogen One trebao bi biti dostupan početkom 2018. po cijeni od 1.195 dolara za aluminijsku varijantu ili 1.595 dolara za titanijsku.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.