RECRO-NET prva dobila Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure specijalizaciju

Fotografija članka: RECRO-NET prva dobila Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure specijalizaciju

RECRO-NET prva dobila Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure specijalizaciju

Najveći svjetski proizvođač mrežne opreme i sustava Cisco Systems koristi mrežu partera za rad sa krajnjim korisnicima. Sustav partnera vrednuje se na dva načina: certifikacijama i specijalizacijama. Certificirani partneri mogu biti Gold, Siler i Premium. Status se odnosi na veličinu kompanije, a postiže se prihvaćanjem vendorovih pravila poslovanja, određenim godišnjim prometom te brojem opće specijaliziranih zaposlenika. Specijalizacije pak ističu partnera kao sposobnog za prodaju i servisne usluge u toj domeni umrežavanja. Za dobivanje pojedine specijalizacije potrebno je certificirati određeni broj zaposlenika, a za pojedine potrebno je imati i demonstracijsku opremu.

RECRO-NET od početka strateški ulaže u znanje svojih zaposlenika i stvaranje kvalitetnog i stručnog tima, što rezultira najvišim partnerskim statusima i priznanjima kod partnera.

Advanced Data Center Networking Infrastructure je specijalizacija koja prepoznaje partnera u njegovom znanju prodaje, dizajniranja, instalacije i podrške Data Centar rješenja koje uključuje infrastrukturu i aplikacije. Cilj te specijalizacije je pomoći partnerima u zadovoljenju širokog spektra korisničkih zahtjeva od malih i srednjih poduzeća (SMB – small and medium-sized businessess) sve do velikih enterprise korisnika. U Hrvatskoj je RECRO-NET za sada jedina tvrtka koja je uspjela dobiti ovu specijalizaciju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.