RECRO-NET održao konferenciju pod nazivom FlexPod – Data Centar budućnosti

Fotografija članka: RECRO-NET održao konferenciju pod nazivom FlexPod – Data Centar budućnosti

FlexPod je u stvari platforma sastavljena od storagea, mreže i servera. Zajednički je razvijena od strane NetAppa i Cisca, a odlično se uklapa u podatkovnu “cloud” budućnost.

Oglas

Možemo reći kako je FlexPod platforma dizajnirana kao neka vrsta premosnice odnosno prebacivanja od virtualizacije prema private cloudu. Može se pohvaliti povećanom efikasnošću, manjim rizikom, te osjetno manjim zauzećem sistema i manjom cijenom.

Ono što su sudionici današnje konferencije održane u zagrebačkom hotelu Antunović mogli saznati je kako FlexPod može postati “cost effective” polazna točka za konsolidaciju i virtualizaciju infrastrukture svakog poduzeća. Živimo u vremenu promjena, transformacije, protoka velike količine podataka, tako da je itekako korisno znati kako transformirati infrastrukturu u skladu s najmodernijim tehnologijama. Naravno, sve se kreće u smjeru clouda.

Prilično zanimljiva i stručna predavanja o ovim novim tehnologijama održali su predstavnici Recro-Neta, Cisca, SAP-a i NetAppa. Nakon uvodnog govora Tomislav Hrisohoa, predsjednika Uprave RECRO-NET-a, prvo predavanje ” Zašto izabrati FlexPod za moj Data Centar?” na engleskom jeziku održao je Ulrich Hamm iz Cisco Systemsa.

O nevjerojatno velikim uštedama vremena u obradi podataka (i po 125.000 puta, i više!) održao je Mario Semialjac iz SAP-a, o tehnologiji SAP HANA koja upravo omogućava ove velike i pomalo nevjerojatne uštede. Ali pokazao je na nekoliko primjera iz stvarnog života tvrtki kako je to moguće.

Nakon pauze o “Fleksibilnoj infrastrukturi budućnosti” govorio je Petar Kos iz NetApp-a, dok je posljednje predavanje pod nazivom “FlexPod versus konkurencija!” održao Matija Kessler iz Recro-Neta.

Za više detalja o FlexPod i drugim tehnologijama preporučujemo da kontaktirate .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.