Recro-net obnovio status Cisco Gold Partnera

Fotografija članka: Recro-net obnovio status Cisco Gold Partnera

Recro-net, Cisco Gold Partner, Cisco

Gold Partner status  je najviši nivo certifikacije za tvrtku koju Cisco partner može steći, a uključuje nekoliko vrlo strogih zahtjeva. Tvrtke moraju imati najmanje 12 certificiranih pojedinaca, specijalizaciju u četiri tehnološka područja: Advanced Routing and Switching, Advanced Security, Advanced Unified Communications i Advanced Wireless LAN, te visoko zadovoljstvo korisnika u prethodnom certifikacijskom razdoblju.

Svake godine tvrtke zlatni partneri iznova moraju proći zahtjevnu reviziju poslovanja koju vodi nezavisni revizor. Radi se o cjelodnevnom detaljnom pregledu poslovnih procesa kojima se u stvarnosti provjeravaju sposobnosti tvrtke u prodaji, implementaciji i održavanju IT i mrežnih rješenja i usluga Cisco Systems.
Cisco Gold Partner certifikacija u velikoj mjeri kombinira uvjete koji su postavljeni u više ISO certifikata kao što su ISO9001, ISO27001 i ISO20000 u jedan zahtjevni informatičko-poslovni certifikat.
Zato obnova certificiranog statusa nije jednostavno produženje, već novi izazov. Zahtjevi prema kvaliteti poslovnih procesa povećavaju se svake godine i za tvrtku je potrebno kontinuirano raditi na podizanju kvalitete poslovanja i usluga pruženih korisniku kako bi im mogla udovoljiti.

RECRO-NET je Cisco partner od 2002. godine i zapošljava preko 40 certificiranih stručnjaka na području Cisco tehnologija.

„RECRO-NET je i ovaj put ispunio potrebne zahtjeve za zaposlenike, podršku, specijalizaciju i zadovoljstvo korisnika za stjecanjem GOLD certifikata i jasno pokazao da je kvalificiran za prodaju, postavljanje i podršku Ciscovih rješenja. Poštujemo predanost i znanje koje RECRO-NET iskazuje i radujemo se uspješnom nastavku partnerstva“, rekla je Ana Blažinić, vršiteljica dužnosti generalnog direktora Cisco Hrvatska.

Radovan Rusan, predsjednik uprave RECRO-NETa izjavio je: „ RECRO-NET od svog osnivanja, već skoro desetljeće, izgrađuje čvrsti odnos s Ciscom. Uzastopno obnavljanje Gold statusa čini nas ponosnima, a posebno cijenimo vrijednost koju dobivamo nezavisnom revizijom našeg poslovanja. Svaka revizija nas potiče da i dalje ulažemo u naša znanja i podizanje kvalitete naših usluga koje pružamo korisnicima. Cisco Gold status ima značajnu ulogu u našoj poslovnoj politici, te daje garanciju našim korisnicima da će im RECRO-NET i dalje osigurati najvišu kvalitetu u implementaciji IT i mrežnih rješenja“.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.