RECRO-NET – novi SAP partner za rješenje BusinessObjects

Fotografija članka: RECRO-NET – novi SAP partner za rješenje BusinessObjects

Potpisanim ugovorom tvrtka RECRO-NET stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja SAP BusinessObjects rješenja. Dok se prvi javni stručni nastup sadržaja partnerstva i potencijala tvrtke RECRO-NET očekuje na SAP BusinessObjects konferenciji u travnju ove godine.

Postignuti partnerski odnos korisnicima će omogućiti iskorištavanje potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja na području poslovne inteligencije i iskustva vodeće hrvatske ICT tvrtke s ciljem postizanja još boljih poslovnih rezultata. Predviđenim strateškim planom potpisnika ugovora korisnicima će se kroz inovativna poslovna rješenja omogućiti optimizacija i ubrzavanje poslovnih procesa te povećanje broja poslovnih prilika uz učinkovitiju uporabu internih resursa. Svoj prvi zajednički nastup tvrtke će imati tijekom konferencije SAP BusinessObjects Aurora koja će se održati 13. travnja u zagrebačkom Lidu.

RECRO-NET je vodeća ICT tvrtka u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka nudi usluge savjetovanja, razvoja rješenja, projektiranja i izvođenja, održavanja i unapređivanja sofisticiranih ICT sustava s naglaskom na kvalitetan i dugoročni odnos s korisnicima kao podlogom za obostrani razvoj. RECRO-NET je osnovan 2001. godine s ciljem i vizijom da na tom području postane prvi izbor korisnika u Hrvatskoj i regiji. Kroz svojih 10 godina rada obilježio ih je stabilan rast, inovativnost i visoka razina stručnosti i motiviranosti zaposlenika. Potpisivanjem partnerskog ugovora sa SAP-om RECRO-NET namjerava osnažiti svoju tržišnu poziciju stvaranjem nove dimenzije poslovanja čiji je primarni cilj postojećim i potencijalnim korisnicima pružiti cjelovitiji pogled na njihovo poslovanje i tržište.

“Prikupljanje podataka te stvaranje i tumačenje informacija su oduvijek bile kritične aktivnosti procesa odlučivanja. Kako se s vremenom težište s područja prikupljanja rijetkih podataka prebacilo na područje izvlačenja korisne informacije iz velike količine dostupnih podataka, BI proces smatramo jednim od ključnih poslovnih procesa koji utječu na uspjeh tvrtke. Iz toga razloga partenerstvo sa SAP-om smatramo evolucijskim korakom u poslovanju RECRO-NETA – izjavio je Tomislav Hrisoho, predsjednik Uprave RECRO-NETA.

SAP BusinessObjects osigurava korisnicima snažan prinos poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih događaja. Kako se alati i aplikacije BusinessObjectsa mogu povezati na bilo koji sustav, odnosno izvor podataka, rješenja su relativno jednostavna za implementaciju, a osobito uporabu. Rješenja su dizajnirana na način koji tvrtkama omogućuje podizanje kvalitetnije procese odlučivanja, povećaju vrijednosti za svoje kupce i stvore održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Činjenica je kako SAP ima odličan izvještajni sustav, SAP Business Warehouse (SAP BW), dok je kroz portfelj BusinessObjects rješenja donio potpuno novu dimenziju, prilagođenu poslovnim korisnicima od kojih se ne očekuje napredno poznavanje ICT tehnologije. Portfelj rješenja SAP BusinessObjectsa pokazao se odgovarajućim za suvremene trendove, pri čemu će tvrtka RECRO-NET kao partner za njegovu implementaciju imati snažnu ulogu u provedbi poslovnih predviđanja.
 
‘’Procjenjujemo da je hrvatsko BI tržište još uvijek u ‘infrastrukturnoj’ fazi koju karakterizira sporadična primjena BI alata na razini pojedinih organizacijskih cjelina tvrtki korisnika pa u tom smislu tržišni prostor svakako postoji. Uvođenjem BI rješenja u svoju ponudu RECRO-NET želi svojim korisnicima pomoći pri implementaciji sustavnog BI procesa na razini cijele tvrtke u cilju poduzimanja koordiniranih akcija usmjerenih postizanju strateških poslovnih ciljeva.” – zaključuje Hrisoho.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.