Recro-Net i Cisco predstavili rješenje na otvorenju znanstveno tehnološkog parka u Kataru

Fotografija članka: Recro-Net i Cisco predstavili rješenje na otvorenju znanstveno tehnološkog parka u Kataru

Recro-Net i Cisco predstavili rješenje na otvorenju znanstveno tehnološkog parka u Kataru

Tvrtka RECRO-NET pružila je podršku Ciscu prezentirajući svoj proizvod RECRO-NET Smart Signage koji predstavlja jedan od najboljih načina fleksibilne i višenamjenske integracije Ciscovog DMS-a sa RFID tehnologijom, na svečanom otvaranju Qatar Science and Technology Parka 16. ožujka u Kataru. Ovaj znanstveno tehnološki park otvoren je pod pokroviteljstvom katarskog emira šeika Hamada bin Khalife Al Thanija i njegove supruge Mozah Bint Nasser Al Missnad.

Na svečanom otvaranju predstavile su se neke od odabranih tvrtki, koje će biti smještene u ovom najvećem poslovnom centru u Zaljevu poput: Chevron Corporation, ConocoPhilips, European Aeronautic Defence and Space Company, ExxonMobil, Fuego Digital Media, General Electric, Hydro, Institut de Soudre, Microsoft, Qatar Petroleum, Qatar Robotic Surgery Centre, Shell, TATA, MEEZA, iHorizons, Cisco i mnogi drugi.

Krajem prošle godine RECRO-NET je otvorio tvrtku RECRO-NET Middle East sa sjedištem u Dubaiu i time nastavio svoje dosadašnje uspješno širenje, što je prepoznao i Cisco na globalnoj razini. Naime, između svih dostupnih partnera u regiji i šire, Cisco je prepoznao RECRO-NET Smart Signage rješenje kao posebno atraktivan i koristan dodatak DMS platformi, te je pozvao RECRO-NET da kao jedina tvrtka partner Cisca sudjeluje na otvaranju Qatar Science and Technology Parka i Cisco ureda demonstrirajući svoj proizvod.

Svečano otvaranje Qatar Science and Technology Parka je najavljeno putem svih svjetskih medija kao trenutak katarske i zaljevske stručne i poslovne renesanse. U različitim etapama otvorenja sudjelovali su Zlatan Hadžić, direktor RECRO-NET Middle Easta; Hrvoje Vrbanc, voditelj odjela internetskih i intranetskih rješenja te Ivan Toth, specijalist za mrežne tehnologije.

„ Sretni smo što je RECRO-NET Middle East, te RECRO-NET u cjelosti prepoznat kao jedan od najinovativnijih i najpouzdanijih Cisco partnera u regiji. U trenutcima kao što su otvorenje Qatar Science and Technology Parka, koji predstavlja jedan od najvećih poslovno-znanstvenih inkubatora u Zaljevu uopće, istinska je privilegija kada vas Cisco pozove da sudjelujete s njima kao dio najreprezentativnijeg izdanja današnjih vodećih tvrtki u IT sektoru, i uopće. Za nas to predstavlja priznanje, ali i obavezu da kontinuirano poboljšavamo kvalitetu svojih usluga i rješenja“, rekao je Zlatan Hadžić, direktor RECRO-NET Middle Easta.

Recro-Net i Cisco predstavili rješenje na otvorenju znanstveno tehnološkog parka u Kataru

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.