RECRO-NET dobio status Cisco ATP IOS XR

Fotografija članka: RECRO-NET dobio status Cisco ATP IOS XR

RECRO-NET dobio status Cisco ATP IOS XR

Ispunivši sve potrebne uvjete RECRO-NET je postao član ekskluzivne zajednice Cisco partnera u svijetu koji posjeduju ATP (Authorized Technology Provider) IOS XR status. Tim statusom Cisco, vodeći svjetski proizvođač mrežne opreme i rješenja prepoznaje partnere koji su se dokazali u najzahtjevnijim implementacijama vezanim za mreže pružatelja mrežnih usluga, te im daje ekskluzivno pravo za implementaciju IOS XR platformi.
IOS XR je potpuno modularan i distribuiran operativni sustav koji koristi memorijski zaštićenu arhitekturu utemeljenu na mikrokernelima, a namijenjen je pružateljima usluga koji konsolidiraju podatke, glasovne i video zapise.

Uz iskustvo, da bi dobio Authorized Technology Provider status, RECRO-NET je morao zadovoljiti i niz uvjeta kojima se kvaliteta usluga, te znanje djelatnika diže na novu razinu. Cisco CRS-1 i XR12000 su primjeri platformi koje koriste IOS XR tehnologiju, a koja im omogućava da postignu vrlo veliku pouzdanost i stabilnost u radu, nadogradnju programske podrške bez izgubljenih paketa i slične osobine bez kojih je teško zamisliti današnje mreže pružatelja usluga.
RECRO-NET iza sebe ima i prvu implementaciju CRS-1 sustava u regiji.

Tvrtka RECRO-NET već je godinama priznata kao jedan od vodećih Ciscovih partnera u regiji koji je sustavnim ulaganjem u edukaciju svojih zaposlenika stvorio tim s najvećim brojem certificiranih pojedinaca. To je potvrdio i sam Cisco proglasivši RECRO-NET Partnerom godine 2008.

„ Dobivanje ovog statusa potvrđuje našu višegodišnju reputacija pouzdanog i naprednog partnera među ISP (internet service provider) korisnicima u Hrvatskoj i regiji. Ovime još jednom potvrđujemo naš status Ciscovog partnera s najvećim brojem zaposlenih mrežnih eksperata i nastavljamo izgrađivati poziciju RECRO-NETA kao partnera od povjerenja, kako u veličini, tako i kvaliteti i znanju potrebnom za odrađivanje zahtjevnih mrežnih projekata kakvi su najčešće projekti kod ISP korisnika.“- rekao je Matija Iveković, voditelj odjela mrežnih servisa tvrtke RECRO-NET.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.