Reboot infoGamer i ove godine na sajmu INFO – pucamo iz svih topova!

Fotografija članka: Reboot infoGamer i ove godine na sajmu INFO – pucamo iz svih topova!

U četiri dana će gameri ponovo doći na svoje! Reboot infoGamer donosi igranje, druženje, predstavljanje novog hardvera softvera, bit će svega!

Oglas

Reboot infoGamer, s pravom nosi titulu najznačajnijeg i najambicioznijeg gamerskog događaja u Hrvatskoj i regiji. Regionalan karakter daje mu potvrda dolaska znajačjnih inozemnih izlagača: Wargaming.net i Ubisoft!

NAGRADE, POKLONI, IZNENAĐENJA
Bit će i cosplay natjecanja, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade svakoga dana! Raznih limited edition gaming majica podijelit ćemo više od tisuću!

Sony PlayStation Adriatic predstaviti će veliku ponudu igara za PlayStation i druge proizvode iz Sonyjevog asortimana.
Samsung priprema prezentaciju mnoštvo vrhunskog hardvera i multimedijskih uređaja, od Smart TV-ova do prijenosnih računala, te niz drugih izlagača.

Reboot infoGamer i ove godine na sajmu INFO - pucamo iz svih topova!

NOVE IGRE NA VIŠE OD 100 GAMING RAČUNALA
Udruga virtualnih igara organizira brojne turnire u sportskim simulacijama i drugim igrama, a pobjednici će kući otići s vrlo vrijednim nagradama! Oprobajte se u PES-u 2014, NBA 2K14 i drugim virtualnim srazovima, pokažite svoju vještinu i naučite suparnike kako se igra! A bez obzira na to sudjelujete li u natjecanjima ili ne, ne morate se bojati da ćete dugo čekati na red što se tiče uživanja u brojnim igrama – čekaju vas više od stotinu konzola i računala na kojima će se moći igrati!

POVIJEST  IGRANJA
Muzej retro igara Peek & Poke i ove će nas godine povesti na uzbudljiv put kroz povijest industrije videoigara i mobilne tehnologije, pa ćete na njihovom štandu moći uskočiti u dobra stara vremena klasičnog gameanja i opustiti se kroz igranje na starim računalima, konzolama i arkadnim automatima.

Reboot infoGamer i ove godine na sajmu INFO - pucamo iz svih topova!

ATRAKTIVNI TURNIRI, DRUŠTVENE IGRE, EDUKACIJE…
Prijatelji iz Carte Magice pripremili su eksplozivan program za sva četiri dana! Očekujte velike besplatne Yu-Gi-Oh!, Pokemon i Magic the Gathering turnire s vrlo vrijednim i bogatim nagradama, svakodnevne prezentacije i igraonice igara Warhammer, Warhammer 40K i Pathfinder te priliku da besplatno isprobate više od 80 društvenih igara!
Moći ćete se družiti i s domaćim i inozemnim developerima te u razgovoru s njima saznati više o tome kako postati uspješan developer.

Ovo je event o kojem će se pričati sve do sljedećeg Reboot infoGamera. Sada nam još samo trebate – vi. Dođite i zabavite se kao nikad prije!

Spomanimo kako su naši web portali Racunalo.com i Gamebox.com.hr tradicionalni medijski pokrovitelji sajma INFO i Reboot infoGamera.

Više informacija potražite .

Reboot infoGamer i ove godine na sajmu INFO - pucamo iz svih topova!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.