Reboot InfoGamer 2015 i ove godine na Zagrebačkom velesajmu

Fotografija članka: Reboot InfoGamer 2015 i ove godine na Zagrebačkom velesajmu

Reboot InfoGamer 2015 u svom četvrtom izdanju prelazi iz kategorije najvećeg gaming sajma u jugoistočnom dijelu Europe u jedan od najvećih gaming sajmova u čitavoj Europi.

Oglas

Sajam će se održati na prostoru Zagrebačkog velesajma u četiri velike hale te će se odvijati pet dana tijekom kojih će fokus događanja biti na predstavljanju najnovijih videoigara, developera, publishera, gaming hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim regionalnim gaming turnirima.

Ove godine u svojoj četvrtoj godini održavanja Reboot InfoGamer ponovno će srušiti sve rekorde. Uz još veći broj velikih svjetskih izdavača i predstavljanje najnovijih igara kao i gaming hardvera narasli su i veliki internacionalni eSports turniri koji dobivaju svoju posebnu halu!

Velika novost u sadržaju ove godine čitava je jedna dvorana posvećena indie game developerima iz čitave Europe i regije čije se predstavljanje očekuje u iznimno velikom broju kao i predstavljanje prvih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošlavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji.

Posebano veliki community event koji će se događati tijekom vikenda okupit će i po prvi puta na Reboot InfoGameru destak najvećih community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubeinga.

Reboot infoGamer prerastao je svojom veličinom i internacionalnom reputacijom sve regionalne okvire i ubraja se u jedan od najvećih gaming sajmova u Europi. Ove godine očekujemo više od 50 000 posjetitelja koji će prepoznati sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije koja kao najveća svjetska industrija zabave rapidno raste.

Sajam će se održati u četiri paviljona (8, 8a i 9 i 11a) na površini većoj od 12 000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti 100-tinjak izlagača a biti će igrivo čak više od 500 igračih jedinica.

Reboot infoGamer 2015 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara iz Digitalne Avanture d.o.o., ujedno i izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatora jedne od najuspješnijih i najznačajnijih games indutry i game developer konferencija – Reboot Developa. Partner i suorganizator sajma Reboot infoGamer je Zagrebački velesajam i njegov tim koji je prepoznao izuzetnu važnost i značaj industrije videoigara.

Više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.