Ready, steady, code 3.0 hackaton u Varaždinu organiziraju FOI i Asseco

Fotografija članka: Ready, steady, code 3.0 hackaton u Varaždinu organiziraju FOI i Asseco

24-satna hackaton natjecanja sve su popularnija u Hrvatskoj. Imamo ih već nekoliko različitih, a jedno koje se održava već Već treću godinu zaredom je Ready, steady, code 3.0.

Oglas

Ovo studentsko hackaton natjecanje organiziraju varaždinski Fakultet organizacije i informatike (FOI) i zagrebačka tvrtka Asseco SEE. Još se stignete prijaviti na natjecanje, preostalo je jop dva dana do 5. studenog u ponoć. Sve detalje oko prijave možete pronaći na .

Samo će se natjecanje održavati od 26-27. studenog u Prvoj gimnaziji Varaždin. Na službenim smo stranicama primijetili i zanimljiv logo u gornjem desnom uglu, a to je podatak koji govori kako je varaždinski hackaton uvršten u međunarodnu ligu i koliko vidimo prvo je takvo natjecanje iz Hrvatske koje se nalazi na njihovoj listi.

Kao i druga slična natjecanja, i Ready, steady, code 3.0 će trajati punih 24 sata. Natjecateljski timovi će imati po četiri člana, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade. Nakon natjecanja timovi će u prostorijama FOI-ja predstaviti svoja rješenja stručnom žiriju. Osim na službenim, dodatne podatke možete pronaći i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.