Reach Cogent: nova smartfon zvijezda za samo 45$

Fotografija članka: Reach Cogent: nova smartfon zvijezda za samo 45$

Baš kada smo pomislili da indijsko tržište nema više toliko nama nepoznatih proizvođača, pojavila se kompanija Reach Mobile koja je predstavila jeftini smartfon naziva Reach Cogent.

Oglas

Za cijenu od samo 45$ ovaj Dual SIM (Dual Standby) pametni telefon nudi Android 5.1 Lollipop operativni sustav, što je svakako top značajka za ovaj cjenovni rang. Osim toga, Reach Cogent ima kompaktni 4-inčni ekran WVGA (480 x 800 piksela) rezolucije sa gustoćom od 233ppi. U svome se radu ovaj entry-level smartfon oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz te je uparen sa 1 GB radne memorije. Korisnicima je na raspolaganju i dodatnih 8 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može proširiti do ukupno 32 GB.

Na stražnjoj se strani Reach Cogent smartfona našla skromna 3.2 MP kamera sa LED bljeskalicom, dok se na prednjoj strani smjestila 1.3 MP selfie kamera. Za autonomiju ovog povoljnog pametnog telefona brine baterija kapaciteta 2.000 mAh koja je zamjenjiva te bi prema navodima proizvođača korisnicima trebala omogućiti do 7 sati razgovora te do 200 sati rada u načinu mirovanja (standby mode).

Od opcija povezivanja Reach Cogent nudi standardnu 3G, Wi-Fi, Bluetooth, FM radio i Micro-USB podršku, teži 105,2 grama te ima dimenzije 118.7 x 64.3 x 9.8 mm. U prodaji će se naći u zlatnoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.