Razgovori i poruke za T-Mobile korisnike samo 6 lipa

Fotografija članka: Razgovori i poruke za T-Mobile korisnike samo 6 lipa

Ljetna opcija nudi najpovoljnije razgovore te SMS i MMS poruke na tržištu po jedinstvenoj cijeni od samo 6 lipa prema T-Mobile mreži. Za 29 kuna mjesečne naknade korisnici tako unutar opcije imaju na raspolaganju 500 minuta za bezbrižne razgovore kao i neograničen broj SMS i MMS poruka. Uslugu mogu aktivirati Simpa korisnici, privatni pretplatnici kao i poslovni korisnici.

„T-HT-u su korisnici na prvom mjestu te uvijek nastojimo izaći u susret njihovim potrebama. Obzirom da ljudi ljeti više vremena provode van svojih domova te im je stoga i komunikacija u pokretu puno važnija, nudimo im uslugu koja će im osigurati najveću vrijednost za uloženi novac. Iskustvo nam je pokazalo kako korisnici ipak ljeti najviše razgovaraju te šalju SMS i MMS poruke tako da smo oblikovali ponudu s najpovoljnijim cijenama na tržištu upravo tih usluga“ rekao je Lordan Kondić, direktor Odjela za upravljanje ponudom i strategiju mobilnih korisnika T-HT-a.

Za uključenje Ljetne opcije korisnici samo trebaju poslati besplatnu SMS poruku sa sadržajem A na broj 3636. Aktivacija promotivne usluge Ljetna opcija moguća je do 31. kolovoza.

Besplatne minute obračunavaju se nakon plaćene prve minuta poziva, a ona se pak naplaćuje po standardnom cjeniku tarife koju korisnik inače koristi. Po istom cjeniku naplaćuju se i pozivi nakon što korisnik potroši svoje besplatne minute. Ponuda se odnosi na komunikaciju unutar T-Mobile mreže.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.