Razer Project Valerie – prvo prijenosno računalo na svijetu s 3 ekrana

Fotografija članka: Razer Project Valerie – prvo prijenosno računalo na svijetu s 3 ekrana

Premijerno predstavljen na CES 2017 sajmu u Las Vegasu, razer je napravio nešto što će se sigurno svidjeti hardcore ljubiteljima video igara. Upoznajte Razer Project Valerie s čak 3 ekrana!

Oglas

Kompanija koju svi jako dobro znate po vrhunskim periferijama za PC računala kao što su tipkovnice i miševi, ovaj puta se odvažila napraviti novo prijenosno računalo koje će biti drugačije. Naravno, nismo zaboravili njihovu Razer Blade seriju vrhunskih laptopa, no Razer Project Valerie je nešto sasvim drugačije.

Iako se radi o konceptu, ovaj laptop izgleda posve drugačije. Radi se o laptopu sa 17 inčnim ekranom, a samo je kućište vrlo tanko, najviše zato jer ovaj laptop nema jedan nego tri 17 inčna ekrana. Kako to izgleda možete vidjeti na priloženim slikama. Razer tvrdi kako je ovo prvi laptop na svijetu s 3 ekrana. I vjerovat ćemo im na riječ :)

Dodatna dva ekrana se otvaraju lijevo i desno po jednom posebno automatiziranom sustavu, što znači da će se ekrani sami “otvoriti” bez intervencije korisnika. Naravno, bit će opremljen i jakom grafikom, kažu Nvidia GeForce GTX 1080, što je trenutno sam vrh ponude.

S obzirom o kakvoj je “mrcini” riječ, Razer Project Valerie prijenosnik baš i nije toliko prijenosan, jer je težak oko 5,46 kilograma. Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti, ipak se radi samo o projektu. No, kažu uskoro…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.