Rast prihoda mobilnih zabavnih sadržaja u 2011

Fotografija članka: Rast prihoda mobilnih zabavnih sadržaja u 2011

 

U izvješću je utvrđeno da na primjer u segmentu mobilnih igara  Angry Birds i  Doodle Jump su svaka zasebno postigle više od 10 milijuna plaćenih preuzimanja. Osim toga,  niz većih digitalnih sadržaja ili davatelja usluga također su profitirali od strane potrošača i korištenja mobilnih sadržaja i aplikacija.  To je posebno vidljivo  u brzorastućem segmentu mobilnog kockanja na obje strane, browser-based aplikacijama i izvornim smartphone aplikacijama.

Prema izvješću autora dr. Windsora Holdena, „ dok su prihodi od tradicionalnih mobilnih zabavnih sadržaja kao što su zvona i logotipi u naglom opadanju, u posljednjih nekoliko godina, veliko postupno povećanje aktivnosti u igrama, preuzimanju glazbe i društvenim medijima je prešao snažan ukupni rast. Nadalje, glavni trgovci, brendovi i medijske organizacije sve više koriste mobilni sadržaj za svoj angažman usmjeren prema potrošačima te će se ovaj rast nastaviti dalje. "
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.