Rasprodaja smartfona na Geekbuyingu – cijene skinute i do 70%

Fotografija članka: Rasprodaja smartfona na Geekbuyingu – cijene skinute i do 70%

Geekbuying webshop ima veliku rasprodaju pametnih telefona što možete pronaći na posebnoj akcijskoj stranici. Pametni se telefoni prodaju po cijeni već od 65,99$.

Oglas

Kako bi se lakše snalazili među ponudama, uređaji su na poredani po kategorijama. Prva kategorija “Flash Deals” se najbrže “prazni” što i nije čudno jer se radi o uređajima kojima je osjetno snižena cijena. Danas su u ponudi bili LeagO M5 Plus, Bluboo Edge 5 i slični, a sutra očekujemo neke nove uređaje u ovoj kategoriji.

Slijedeća kategorija se jednostavno zove “Mobile Phones” i tu ćete pronaći nekoliko zanimljivih modela kao što su Doogee X9 Pro (5,5 inčni ekran), Elephone S7 (ekran bez rubova), Doogee X7 Pro (6 inčni ekran), Xiiaomi Redmi Note 3, robusni HomTom HT20 Pro i mnogi drugi.

Slijedeća kategorija donosi rasprodaju pametnih telefona na španjolskom skladištu, a tu ćete pronaći odlične modele kao što su OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4 Pro, kao i odlični Huawei P8 Lite, te energetski moćnik Ulefone Power 2.

Posljednja kategorija donosi dodatnu opremu za mobilne uređaje (Cellphone Accessories), a tu ćete pronaći punjače, dodatna kućišta i druge sitnice koje uvijek dobro dođu. Naravno sve po vrlo povoljnim cijenama.

Nećemo duljiti, sve uređaje po vrlo sniženim cijenama možete pronaći na akcijskoj stranici na . Preporučujemo pogledati što se sve nudi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.