Ramos MOS3 i R10: koja je njihova poveznica sa zviježđem bika?

Fotografija članka: Ramos MOS3 i R10: koja je njihova poveznica sa zviježđem bika?

Već vam je zasigurno poznata kineska kompanija Ramos o kojoj smo već puno pisali. Naime, Ramos je kompanija poznata po proizvodnji tableta, ali koja se odlučila okušati i na srodnom tržištu pametnih telefona.

Oglas

Kao i mnogo puta do sada, tako nam je i ovoga puta kineska agencija za certificiranje TENAA otkrila detalje o dva najnovija pametna telefona spomenute kineske kompanije Ramos – a to su modeli naziva Ramos MOS3 i Ramos R10.

Zanimljivo je kako se ova dva modela pametnih telefona u većini teasera definiraju i stavljaju u neku poveznicu sa zviježđem bika, a ukoliko pogledamo kako se ova konstelacija tumači i odnosi na vremensko razdoblje od 20. travnja do 20. svibnja to jest na horoskopski znak bika, tada je logično za pretpostaviti kako će se i predstavljanje ovih modela održati negdje u tom vremenskom periodu.

Ramos MOS3 bi trebao biti uređaj high-end specifikacija koji dizajnom lagano podsjeća na kombinaciju iPhone 6 Plus i Huawei pametnih telefona. Krenimo sa njegovim specifikacijama; Ramos MOS3 dolazi u unibody metalnom kućištu debljine 8 mm koje zajedno sa baterijom od 4.100 mAh teži 175 grama. Krasi ga 5.5-inčni ekran FHD rezolucije, a ispod poklopca se nalazi osmojezgreni procesor koji radi na taktu od 2 GHz te je uparen sa 4 GB RAM-a i 32 ili pak 64 GB interne memorije. Na stražnjoj se strani smjestila kamera sa senzorom od 13 MP, dok je sa prednje strane 8 MP selfie kamera. Listu ovih specifikacija zaokružuje popularni USB Type C port i senzor otiska prsta.

653f7236e0921c9

S druge strane tu je Ramos R10 koji dolazi u nešto tanjem kućištu debljine 7.6 mm koje teži 136 grama. U pogledu specifikacija Ramos R10 dolazi sa malo skromnijim 5-inčnim ekranom 720p rezolucije, četverojezgrenim procesorom koji radi na taktu od 1.3 GHz, a u paketu je i senzor otiska prsta. Navest ćemo i 3 GB radne te 32 GB interne memorije, zatim 8 MP stražnja kamera, 5 MP prednja kamera i baterija kapaciteta 2.300 mAh.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.