Ramos i9s Pro tablet istovremeno radi i na Android i na Windows OS-u

Fotografija članka: Ramos i9s Pro tablet istovremeno radi i na Android i na Windows OS-u

Ramos i9s Pro je zanimljiv tablet koji radi istovremeno na dva operativna sustava – Android i Windows. Ne, ne trebate za prebacivanje iz jednog u drugi resetirati uređaj, dovoljno je – stisnuti tipku.

Oglas

Ovu vrlo zanimljivu tranziciju među operativnim sustavima omogućuje novi 4-jezgreni Intel Atom Z3735F procesor. Zahvaljujući svojoj arhitekturi ugrađuje se i u Android i Windows uređaje, na u Ramos i9s Pro tabletu su iskoristiti taj “trik” omogućili ugradnju oba OS-a.

Kako se radi o dva OS-a, ugradili su i veću internu memoriju od 64 GB, što je pohvalno. Ako vam i to nije dovoljno, možete kapacitet interne memorije proširiti preko microSD ulaza. I baterija je moćna, kapaciteta je 8000 mAh. Kućište dolazi u više boja, a dodatno možete dokupiti i tipkovnicu.

Saznajemo kako će se Ramos i9s Pro prodavati po cijeni od samo 224$. Za tablet s ovakvim hardverskim mogućnostima ovo je zaista mala cijena slobode… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.