Ramos i9 Gaming Edition – tablet za prave igrače s Gamepadom!

Fotografija članka: Ramos i9 Gaming Edition – tablet za prave igrače s Gamepadom!

Kineska kompanija Ramos nam je odavno poznata jer proizvodi vrlo zanimljive uređaje. Jedan od pravih božićnih prigodnih je i ovaj gamerski Ramos i9 Gaming Edition.

Oglas

Zanimljivo je što Ramos i9 Gaming Edition dolazi na dvije platforme, po odabiru – Android ili Windows. Za to može najviše zahvaliti Intelovom procesoru koji podržava oba operativna sustava. A kako bi zaista bio pravi gamerski tablet, dodali su mu i gamepad koji se baš lijepo uklopio u cijelu ovu priču :)

Naravno, ako ste pomislili kako nalikuje po na puno poznatiji Nvidia Shield Tablet, u pravu ste. Ipak, dobro je znati kako se na tržištu pojavljuju i konkurentski modeli, kao što je i ovaj simpatični Ramos i9 Gaming Edition. Sigurno vas zanimaju i hardverske karakteristike.

Ekran je veličine 8,9 inča i Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka. Kao procesor je odabran hvaljeni Intel Atom Z3735F na 1,8 GHz, uz 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Sami ćete odabrati Android ili Windowse, a u paketu dolazi i Gamepad kojeg bežično povezujete s tabletom preko Bluetootha.

Spomenimo kako ima i dvije kamere, bateriju kapaciteta od čak 8000 mAh i cijenu od vrlo privlačnih 245$. Vrijedilo bi ga imati :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.