Radionica o podršci korisnicima u e-učenju

Fotografija članka: Radionica o podršci korisnicima u e-učenju

Tempus projekt EQIBELT uspješno se odvija već tri godine s ciljem poboljšanja kvalitete sveučilišnoga obrazovanja primjenom tehnologija e-učenja. Radionice koje se organiziraju u okviru projekta, a ovo je već peta, stručno i sustavno obrazuju članove akademske zajednice za primjenu e-učenja u okviru u visokog obrazovanja.

članovi ovoga velikog i važnog projekta su ugledne europske sveučilišne institucije s dugogodišnjom praksom u primjeni e-učenja, a u projektu iz Hrvatske sudjeluju osim Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku i Ministarstvo, znanosti obrazovanja i športa te Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet.

Radionica je namijenjena svima koji su neposredno i svakodnevno uključeni u poslove podrške primjene tehnologija e-učenja, dakle osobama koje pomažu nastavnicima ili bi im uskoro trebale početi pomagati pri osmišljavanju on-line kolegija i uporabi alata za e-učenje.

Pozvani predavači s renomiranih europskih sveučilišta (Sveučilišta u Beču, Tehničkoga sveučilišta u Beču, Sveučilišta u Leuvenu, Tehničkoga sveučilišta u Helsinkiju, Tehničkoga sveučilišta u Valenciji i Sveučilišta u Portu) iznijet će svoja iskustva u pružanju podrške korisnicima u organizacijskim, tehničkim i pedagoškim aspektima rada centara za potporu e-učenju.

Ovu radionicu smatramo posebno važnom, za stvaranje preduvjeta za uspješnu primjenu e-učenja i za osposobljavanje timova koji trebaju podržati uvođenje e-učenja na fakultetima i akademijama.

Radionica je važna i zbog propisane dinamike implementacije e-učenja i provedbe odredbi Strategije e-učenja na Sveučilištu u Zagrebu, ali i na ostalim sveučilištima u Hrvatskoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.