Radio Računalo (280)

Racunalo.com foto

Druga emisija iz nove sezone, ukupno 280-ta, donosi nam nove sadržaje i nova iznenađenja. Uz nove rubrike i pregršt informacija dobili smo još jednog novog/starog sponzora – Microsoft Hrvatska. Tijekom listopada vjerujemo kako ćemo već imati nagradne igre pod njihovim pokroviteljstvom. Sjetite se samo prošle sezone, kada smo u gotovo u svakoj emisiji dijelili originalne Microsoftove igre, miševe, tipkovnice i njihove softverske alate.


U 280. emisiji u “ICT guest boxu“ bilo je riječi o Microsoft Security Days konferenciji, koja će se održavati od 10-11. listopada, a o kojima su ekskluzivno za našu emisiju govorili su Marin Mamić, direktor konferencije, i Vjeran Bušelić, direktor sadržaja konferencije.
Novost je svakako i nama (a nadam se i vama) vrlo važna informacija, a to je da od ovog tjedna Radio Aktiv, odnosno Aktivnu mrežu možete slušati i na Internetu. Idućeg tjedna još ćemo obaviti neka testiranja, a već u narednoj emisiji objavit ćemo podatke (i linkove) gdje nas možete slušati.
Isto tako, ukoliko niste stigli slušati “Radio računalo“, koje emitiramo u novom terminu subotom od 13-14 sati, nije sve izgubljeno. Najnoviju emisiju uvijek možete preslušati ako kliknete na link gornji link. Nema problema!


Od noviteta, u narednoj emisiji izdvajamo novu rubriku “Guru game box“, u kojoj predstavljamo recenziju igre Colin Mcrae DiRT. Stay tuned…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.