Radio Računalo (279)

Racunalo.com foto

Nova generacija informatičkih emisija je počela!
Kao što smo i obećali, počela je nova sezona emisije “Radio Računalo”. Već od danas slušatelji su mogli čuti oko 40% više informacija i zabave, uz nove  jingleove i posebno odabranu vrhunski glazbu! Sve su rubrike dobile nova imena. Tako se nekadašnje novosti iz svijeta računala, Interneta i komunikacija sada jednostavno zovu “Info box“, novosti iz svijeta igara “Game box“, a gostovanja u emisiji “ICT guest box“. Sve smo strpali u prepoznatljive kutije, pojačali s novim efektima i idejama, tako da smo već dobili komentare kako smo informativniji s jedne, a zabavniji i dinamičniji s druge strane. Pojavile su se i neke nove rubrike, kao što je “Bitdefender box“, u kojoj ćemo vas u narednih godinu dana informirati o svemu vezanom uz antivirusnu zaštitu. Nove rubrike su i “Flash box“ sa informatičkim zanimljivostima, “Game guru box“ u kojoj ćemo ponovo pokrenuti recenzije igara, a uskoro kreću i nagradne igre preko Interneta i SMS poruka (uskoro).


Spomenimo i kako smo u 279. emisiji imali ekskluzivne intervjue s Ivanom Vidakovićem, glavnim direktorom IBM-a Hrvatska, a govorili smo o IBM Forumu koji se održavao ovog tjedna u Umagu, te s Željkom Batistićem iz tek formirane tvrtke B.net nastale spajanjem DCM-a i Adriatic kabela, a govorili smo o planovima tvrtke u narednom razdoblju. Isto tako, Boris Barto iz Bitneta objasnio nam je osnove zaštite od virusa.


Nova sezona “Radio računala“ pokrivena je brojnim sponzorima. Za narednih godinu dana izdvojit ćemo tvrtke Lenovo Technology i Bitnet, a u najavi su još neke druge velike tvrtke.


Već od slijedeće emisije pripremamo još neke novitete. Stay tuned…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.