Radio Računalo (252-278)

Racunalo.com foto

Period emisija koje smo obuhvatili odnosi se na razdoblje nakon što se emisija emitirala na Obiteljskom radiju. Podsjećamo vas, emisija “Radio računalo” je početkom 2007. godine počela eksperimentalno s emitiranjem na Obiteljskom radiju, gdje se zadržala do kraja travnja. Na žalost, ekipa Obiteljskog radija nije uspjela realizirati zacrtane ciljeve, u prvom redu marketinške (koliko je meni poznato), tako da smo odmah u svibnju emisiju nastavili ponovo emitirati na Radio Aktivu.


Obećali smo sami sebi i slušateljima kako ćemo nakon ljetnog perioda biti još bolji, informativniji i zabavniji, što ćemo i realizirati već od iduće emisije. Emisiju ćemo modernizirati, snimiti nove jingleove, rubrikama dati novije, modernije nazive i obogatiti emisiju sa još više zanimljivog i korisnog sadržaja. Nije nam jasno kako “oni” nisu uspjeli, ali već od iduće emisije družit ćemo se s nekim novim i zanmljivim pokroviteljima emisije.


Naravno, u pripremi su još neka iznenađenja, stay tuned… :)

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.