Radio Računalo (203)

Racunalo.com foto

Malo kasnimo sa sažetkom iz prijašnje emisije. Ne, nismo se ulijenili nego smo prebukirani sponzorskim i marketinškim narudžbama, tako da smo tek sad stigli ukratko napisati što je bilo u prošloj emisiji. Ipak, to ćemo odraditi prije nove 204. emisije «Radio Računala» koja se emitira sutra na RadioAktivu.
U Novostima iz svijeta računala, Interneta i komunikacija govorili smo o 2006. godini kao godini multimedijalnih mobilnih uređaja, objavili smo podatke o padu cijena broadbanda u Europi (vrlo pohvalno), a i spomenuli smo kako mobilne mreže ‘kradu’ tradicionalne telefonske korisnike (logično), te o Vodafoneu koji ima više od 7.1 milijun novih pretplatnika.
U rubrici Zanimljivosti obradili smo dvije teme. Prva se odnosila na računala i mobitele za koje Slovaci tvrde kako nisu TV i radio, tako da se na njih ne može primjenjivati ovakva vrsta pretplate. Druga tema odnosila se na Makedoniju koja je u potrazi za IT stručnjacima. Slično je i u Hrvatskoj samo se o tome za sada mudro šuti, dok negdje ne pukne…
U igraćem dijelu emisije, u rubrici Novosti iz svijeta igara najavili smo igre Ape Escape 3, The Wheelman, Half-Life 2: Episode Two, F.E.A.R. postaje serijal, te smo predstavili i World of Warcraft zakrpe.
Kao Gost u emisiji prošle je subote bio Vladimir Fejer, marketing manager «StraniceOdMilijunKuna.com».
Ne zaboravite sutrašnju 204. emisiju RR-a na RadioAktivu, 100,3 MHz! Uskoro i na Internetu… 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.