Radio Link novi kanal ICTbusiness.info portala

Fotografija članka: Radio Link novi kanal ICTbusiness.info portala

Kolege s ICTbusiness.info nam javljaju kako su dobili novi kanal za distribuciju informacija. Već su ranije pokrenuli ICTbusiness TV, preuzeli gamerski Gameperspectives.hr, a sada kreću i na radio.

Oglas

Podsjetit ćemo vas kako je “Radio Link” jedna od tri vodeće hrvatske radijske emisije koja se bavila novitetima iz ICT svijeta i koliko je nama poznato zadnja je ostala u eteru. Prva hrvatska informatička radijska emisija “” je ugašena u svibnju 2013. godine emitiranjem jubilarne 500. emisije. I treća su “Veseli hackeri”, također hvale vrijedna emisija koja je godinama informirala i uveseljavala svoje slušatelje. Drago nam je kako će “Radio Link” nastaviti živjeti kroz ovaj projekt.

Podsjetimo se, “Radio Link” započeo je s emitiranjem na Gradskom radiju u Osijeku u proljeće 2001. godine i dosad je, u nekoliko oblika i termina emitiranja, doživio 461 izdanje. Ova polusatna radijska emisija bavila se brojnim aktualnostima iz IT svijeta, ali na način primjeren radiju.

Od 1. listopada 2015. ICTBusiness.info postaje još bogatiji. Sljedeći dosadašnji pravac širenja, u kojem je nakon pokretanja portala započeta istoimena TV emisija, a potom i preuzet gamerski portal Game Perspectives, od ovog tjedna započinje i radijska produkcija. Projektu se, naime, priključuje i radijska emisija Radio Link, odnosno njezin autor Boris Ocić, čiji glas možete čuti u svakoj emisiji ICT Business TV-a. Vijesti ćemo vam donositi svakodnevno od ponedjeljka do petka u 12 sati i bit će kratki pregled materijala objavljenog na portalu u protekla 24 sata.
– Dražen Tomić, glavni urednik ICTBusiness.info

Brojne zanimljive teme u posljednjih nekoliko godina mogli ste preslušavati i naknadno putem interneta, ali od samog početka i uživo, putem streaminga spomenutog radija. Sada je ICTbusiness.info “Radio Link” u trajanju od 3-5 minuta i donosi brzu i kvalitetnu informaciju koja prati sadržaj dvaju portala i TV emisije, pojašnjava Tomić, te dodaje kako su otvoreni za suradnju s radijskim postajama iz cijele Hrvatske i regije.

Kolegama želimo puno sreće i uspjeha u radu… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.