Radio Explorer – susjedi iz Srbije predstavili glazbeni Internet radio bez reklama

Fotografija članka: Radio Explorer – susjedi iz Srbije predstavili glazbeni Internet radio bez reklama

Nakon gotovo dva mjeseca beta testiranja i pripreme web stranica, naši istočni susjedi su s ponosom predstavili svoj novi projekt – internetski Radio Explorer.

Oglas

Kako saznajemo, Radio Explorer nastao je u želji da se ljudima pruži kvalitetan glazbeni program bez reklama kad god to žele, i to na bilo kojoj lokaciji gdje postoji Internet veza. Izbor kvalitetne glazbe s ovih prostora ono je što će radio Explorer u izdvajati od velikog broja drugih sličnih radijskih postaja.

Dok “klasični” radio gubi na popularnosti i ima vrlo neizvjesnu budućnost, internet radio bilježi stalan rast slušanosti na cijelom svetu. Stoga se tim mladih ljudi odlučio pokrenuti jedan takav online radio, s glazbenim programom koji će se emitirati 24 sata, svakoga dana.

Cilj je ponuditi najbolji program koji uključuje glazbu pjevača kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Tony Cetinski, Nina Badrić ili grupa poput Parnog Valjka, Regine, Hladnog Piva, Colonije i mnogih drugih.

U planu je snimanje i emitiranje kvalitetnih radio emisija zabavnog sadržaja, ali kada će se to dogoditi ovisi prije svega od želje slušatelja koji će moći predlagati novosti i aktivno sudjelovati u izradi programske sheme.

Preporučujemo posjetite gdje možete slušati program putem ugrađenog flash playera, a možete i preuzeti playlistu za slušanje u vašem playeru na računalu. je također dostupan i u TuneIn Radio aplikaciji za pametne telefone, tako da program možete slušati gdje god imate Internet vezu. Stream se trenutno emitira samo na 48k, zbog stabilnosti i dobre podrške za mobilno slušanje.

Radio Explorer možete pronaći na i .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.