Racunalo.com više od 20.000 Facebook fanova i prije 2012. godine!

Fotografija članka: Racunalo.com više od 20.000 Facebook fanova i prije 2012. godine!

Prije godinu i pol, točnije u svibnju 2010. godine zadali smo si težak zadatak – postati hrvatski informatički i komunikacijski web portal s najviše članova na najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook. Bio je to tada gotovo nemogući zadatak, ali upornim radom u proteklih nešto više od godinu i pol, te zahvaljujući i brojnim tvrtkama koje su nam pomogle u našem naumu uspjeli smo postići i više nego smo se nadali. U ovom trenutku imamo više od 20.000 fanova ma Facebooku!

Naravno, to ne bismo postigli na nije upravo vas koji čitate ove retke, koji ste nam dali svoje povjerenje i "lajkali" naš portal na kojem vam svakodnevno objavljujemo najzanimljivije novosti iz svijeta računala, Interneta, mobilnih uređaja, poslovanja, web intervjue i još puno toga. To nam jako puno znači, vjerujte nam na riječ. Još nismo detaljno analizirali statistiku, ali već sada možemo reći kako smo u posljednjih godinu dana, bez obzira na recesiju i druge probleme koji nas "tuku" sa svih strana, narasli za oko 70% po broju posjetitelja. Isto tako, broj poslovnih partnera nam se višestruko povećao, tako da s nestrpljenjem očekujemo 2012. godinu za koju se nadamo kako će biti uspješna kao 2011. godina, ako ne i uspješnija.

Pokrenuli smo i nekoliko korisnih besplatnih web aplikacija, većinu njih smo razvili "in house", vlastitim znanjem i programerskim umijećem, a one su:
(čije vrijeme tek dolazi u 2012. godini)
– besplatne čestitke za sve prigode (Božić, nova godina, rođendani, vjenčanja, Uskrs,…)
– mobilna aplikacija na
– mobilna aplikacija na

Tijekom 2012. godine očekuje vas još puno dobrih vijesti, stoga vam preporučujemo da nas redovito pratite i družite se s nama.

Koristimo priliku i u ime cijele male ali moćne redakcije želimo Vam puno zdravlja, sreće, poslovnog uspjeha i svega što si i sami želite u novoj 2012. godini!

 Racunalo.com - više od 20.000 Facebook fanova i prije Nove 2012. godine!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.