Racunalo.com Youtube kanal upravo je prešao brojku od 10.000 pretplatnika!

Fotografija članka: Racunalo.com Youtube kanal upravo je prešao brojku od 10.000 pretplatnika!

Možda nije puno, ali svakako nije malo! Naš Youtube kanal je prešao petocifrenu brojku pretplatnika – ima nas više od 10.000! Hvala vam svima koji ste se pretplatili (besplatno je!) i hvala svima koji ćete to tek napraviti!

Oglas

Danas je još jedan velik dan za naš portal, ili točnije za naš službeni Youtube kanal! Upravo smo prešli brojku od 10.000 pretplatnika koji redovito prate brojne video priloge koje gotovo svakodnevno snimamo. A snimat ćemo ih još i više, bit će još zanimljiviji.

Kanal se na Youtubeu pojavio u veljaču 2010. godine. Ispočetka pomalo stidljivo i bez nekog konkretnog cilja, no sedam godina kasnije priča je sasvim drugačija – danas se nalazi 1.088 video priloga koje smo sami snimili, a pregledani su u više od 5 milijuna puta! Neki video prilozi imaju i više od 200.000 pregleda.

Što sve možete pronaći na našem Youtube kanalu? Ako nas redovito pratite tada znate da smo se orijentirali uglavnom na recenzije, u prvom redu pametnih telefona (smartfona), tableta i prijenosnih računala, ali i Android TV Box uređaja, slušalica, zvučnika, tipkovnica, navigacija, pametnih satova, narukvica i drugih gadgeta koje i sami svakodnevno koristite u životu. Mnoge smo uređaje prvi testirali u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, a kako često volimo reći – ima za svakoga ponešto.

Hvala vam svima što nas pratite, ne bi nas bilo bez vaše podrške. U mjesecima koji slijede očekuju vas vrlo zanimljivi i drugačiji video prilozi na našem Youtube kanalu. Neke promjene ste vjerojatno već primijetili, no ono što slijedi bit će vrlo, vrlo zanimljivo :)

Podržite naš rad na Youtubeu – ako se još niste pretplatili, možete to napraviti na ili na ikoni niže. Pretplata je naravno besplatna, a vašim klikom na link “Pretplati me” dajete nam do znanja da radimo dobar posao, a i potrudit ćemo se biti još bolji.

Vidimo se na Youtube kanalu Racunalo.com portala! :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.