Racunalo.com vikend zezalica – otkrijte koji su ovo pametni telefoni?

Fotografija članka: Racunalo.com vikend zezalica – otkrijte koji su ovo pametni telefoni?

Nešto smo se malo zafrkavali u redakciji, pa smo odlučili vidjeti koliko dobro prepoznajete pametne telefone. Na slici vidite šest novih i odličnih pametnih telefona, sve što trebate je pogoditi koji su!

Oglas

Posljednje smo vrijeme vrlo aktivni na području pametnih telefona i tableta, prvi smo u mnogim kategorijama što ste vi, naši cijenjeni posjetitelji, honorirali redovitim praćenjem našeg portala. I to ne samo u Hrvatskoj, nego u čitavoj smo regiji iznenađujuće dobro prepoznati, na čemu vam se od srca zahvaljujemo :)

I tako smo se na kraju ovog vikenda odlučili ponovo poigrati s vama. Sve što trebate je pogoditi koji su ovo pametni telefoni koje trenutno imamo na stolu – njihov točan naziv. Fotke su namjerno malo “nejasne” ali dovoljno dobre kako bi prepoznali svih šest novih i vrlo popularnih pametnih telefona, sve bestseller do bestsellera.

Dakle, tko prvi na email info(et)racunalo.com nam pošalje točan odgovor i svoje podatke, poslat ćemo mu jedan lijepi i vrijedni paket – poklon našeg portala.

Eto, zabavite se uz Racunalo.com, kao što se i mi svakodnevno zabavljamo… :)

NOVO:
Imamo dobitnika poklon paketa – to je Antonio Topalović iz Slavonskog Broda, prvi je točno odgovorio – u samo 20-ak minuta smo primili oko 120 odgovora. pristižu i dalje, ali ne morate više slati.
Poklon šaljemo poštom ovog tjedna. Uskoro nova zezalica, pratite nas… :)

A točan odgovor je… na slikama niže… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.