Racunalo.com vaš omiljeni portal od sada i na Instagramu!

Fotografija članka: Racunalo.com vaš omiljeni portal od sada i na Instagramu!

Polako i pomalo stidljivo, naš se portal pojavio i na Instagramu. Tek smo se počeli igrati s ovom sve popularnijom društvenom mrežom i u ovom dijelu svijeta. Naravno, svi ste dobro došli na našem profilu!

Oglas

Ako redovito pratite naš portal, tada znate kako imamo veliki broj fanova na društvenim mrežama i raznim društvenim kanalima. Vrlo smo aktivni na Facebooku gdje imamo više od 30.000 fanova, možete nas pratiti na Twitteru i Google+, a ovih smo dana prešli i brojku od 10.000 pretplatnika na , na kojem imamo više od 1.000 video priloga i više od 5 milijuna pregleda. Kao što vidite i sami, osim na samom portalu vrlo smo aktivni na društvenim mrežama. A od sada smo i na Instagramu… :)

Inače, za kreiranje ovog računa “kriv” je kolega Tomislav Novak, naš vrijedni programer, koji nam je rekao kako nam to treba. Za razvoj našeg Instagram prfila drugi je “krivac” kolega Dominik Gašparić koji se i najviše igra na njemu kreirajući njegov izgled, te povremeno dodajući neke zanimljivosti iz našeg svakodnevnog rada. Uglavnom, u bliskoj budućnosti će biti zanimljivih sitnica, vidjet ćete i sami :)

Ako volite čitati naš portal i koristite Instagram, priključite nam se – pratite Racunalo.com i na Instagramu. Nalazimo se na , svi ste dobro došli! :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.