Racunalo.com s više od 25.000 fanova na Facebooku – hvala svima!

Fotografija članka: Racunalo.com s više od 25.000 fanova na Facebooku – hvala svima!

Ovog se tjedna dogodila još jedna lijepa stvar za naš portal – na Facebooku smo prešli brojku od 25.000 fanova. Možda nije puno, ali nas jako veseli. Hvala vam svima :)

Oglas

Na Fejsu smo se pojavili u svibnju 2010. godine. Popularnost na društvenim mrežama nam je vrlo brzo rasla, tako da smo do danas došli od brojke od 25.000, odnosno pregazili smo je ovog tjedna. Koliko vidimo po statističkim brojkama, mnogi naši posjetitelji upravo preko Facebooka prate naš portal i tako saznaju one najzanimljivije informacije. U prosjeku oko tisuću i pol posjetitelja dolazi nam samo s ove najpopularnije društvene mreže.

I na našem ćete Fejsu redovito ćete pronaći nove informacije iz svijeta laptopa, smartfona, tableta, pametnih satova, narukvica i drugih gadgeta, IT poslovanja, Interneta, sigurnosti, softvera, lifesylea, te ono što i najviše volite – redovitih recenzija najnovijih uređaja.

Svi koji nas još niste lajkali, bit će nam izuzetno drago ako nam se pridružite na , ima mjesta za sve – što nas je više to je veselije! Unaprijed hvala svima!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.