Rachel Anne Hayes išamarala svoju baku jer nije prihvatila Facebook prijateljstvo

Fotografija članka: Rachel Anne Hayes išamarala svoju baku jer nije prihvatila Facebook prijateljstvo

Društvene mreže vrlo različito djeluju na korisnike, tako da se dogodio i ovakav slučaj. Naime, unuka je ispljuskala svoju baku jer ona nije prihvatila zahtjeva za prijateljstvom na Facebooku.

Oglas

Kako stoji u informaciji koju su objavile tamošnje novine (Tampa Bay Times), 27-godišnja Rachel Anne Hayes je lišena slobode nakon što je navodno išamarala svoju baku. Policija okruga Pinellas (Florida, SAD) je privela Rachel zbog ovog nesvakidašnjeg događaja.

Navodno je Rachel polovicom tjedna poslala zahtjev za prijateljstvo 72-godišnjoj baki, no ona nije prihvatila. Nakon toga Rachel odlazi do bake i ispituje je usmeno, oči u oči, zašto nije prihvatila prijateljstvo. Baka navodno nije bila zainteresirana jer je Rachel promijenila ime Facebook računa u nešto što se baki nije svidjelo tako da nije pristala na zahtjev Facebook prijateljstvo. U stvari, baka je tražila da Rachel vrati stari naziv.

Nakon prilično živog uvjeravanja Rachel napušta bakinu kuću, no brzo se vraća i razgovor prerasta u svađu, a nakon toga i u šamaranje bake. Srećom, baka se snašla, istjerala unuku iz kuće i zaključala vrata. Tko zna, možda bi se dogodilo i nešto gore.

Čini se kako je slučaj prijavljen i policiji, a Rachel Anne Hayes je optužena za maltretiranje starije osobe, za što je čeka 3 godine zatvora i 10.000$ novčane kazne. I ne samo to, Rachel Anne Hayes bi mogla dobiti i kaznu od 500 sati društveno korisnog rada, nakon što odsluži zatvorsku kaznu.

Ukoliko baka ne povuče optužnicu, Rachel Anne Hayes će morati pronaći dobrog odvjetnika. Otežavajuća okolnost je podatak kako je Rachel bila pod utjecajem alkohola za vrijeme incidenta. Zanimljivo je i kako ovo nije prvi ovakav slučaj, navodno je privedena zbog nedoličnog ponašanja na javnom mjestu (uriniranja).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.