R-TV BOX S10 vrlo moćan Android TV Box po sniženoj cijeni na Geekbuyingu

Fotografija članka: R-TV BOX S10 vrlo moćan Android TV Box po sniženoj cijeni na Geekbuyingu

Novi R-TV BOX S10 je trenutno jedan od najmoćnijih Android TV Box uređaja, dolazi u više inačica i trenutno je na sniženju na Geekbuying webshopu.

Oglas

Nedavno smo imali zanimljivu raspravu s našim posjetiteljima oko Android TV Box uređaja, o njihovoj snazi i mogućnostima. Izrazili ste želju kako vam treba čim jači i moćniji, a jedan od najjačih koji postoje na tržištu je R-TV BOX S10 koji se prodaje po sniženoj cijeni na .

Ono što smo prvo primijetili je kako dolazi u čak 15 različitih opcija, a neke uključuju i Rii 8+ bežičnu tipkovnicu koja je vrlo praktična i korisna. Naravno, u svakom ćete paketu pronaći i punjač, daljinski upravljač, kao i HDMI kabel, te upute na engleskom jeziku.

Ono što će se svakako mnogim svidjeti je kako dolazi s predinstaliranom KODI 17.3 Krypton aplikacijom, a koja vam omogućuje brz pristup prema online TV programima, kao streaming filmova iz raznih izvora. Naravno, uređaj podržava 4K video, kao i novo H.265 hardversko dekodiranje. Inače radi na moćnom 8-jezgrenom Amlogic S912 procesoru, uz 3-jezgrenu Mali-T820 grafiku. Ovisno o vašim željama može imati 2 GB ili 3 GB DDR4 RAM-a, te 16 GB ili 32 GB interne memorije koju možete preko microSD ulaza proširiti za još 32 GB.

Što se povezivosti tiče, osim HDMI video izlaza preko kojeg ga spajate na TV prijemnik, tu su i USB OTG ulazi, a podržava i dual-band Wi-Fi(ac), zatim Bluetooth 4.1, te 1 GB Lan Ethernet mrežu. Nabrajati što sve od audio i video formata podržava zaista nema smisla, popis je podugačak :) Isto tako, radi na novom Android 7.1 Nougat operativnom sustavu, što je također odlična vijest.

R-TV BOX S10 Android TV Box uređaj je malih dimenzija i uklopit će se u bilo koji dio vaše dnevne sobe, te će u trenu vaš običan TV prijemnik pretvoriti u pametni televizor. Nalazi se na akcijskoj prodaji na , a kao što smo ranije spomenuli dolazi u više različitih kombinacija memorija, tipkovnica i još nekih sitnica. Svakako iskoristite priliku i priuštite si jedan primjerak, radi se o zaista top modelu po povoljnoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.