R BOX, MX Plus II, MXQ 4K, Tanix TX2, Zidoo X1 II – pet Android TV Boxova na Geekbuyingu

Fotografija članka: R BOX, MX Plus II, MXQ 4K, Tanix TX2, Zidoo X1 II – pet Android TV Boxova na Geekbuyingu

Često nas pitate koje Android TV Box uređaje kupiti, koji su jeftini i kvalitetni, te gdje ih kupiti. Na Geekbuying webshopu smo pronašli pet sličnih i vrlo isplativih modela – R BOX, MX Plus II, MXQ 4K, Tanix TX2, Zidoo X1 II.

Oglas

Zajednička karakteristika svih pet Android TV Box uređaja je što svi rade na moćnom 4-jezgrenom Rockchip RK3229 procesoru na 1,5 GHz (ARM Cortex-A7), uz Mali-400 MP grafiku, te podršku za OpenGL ES 2.0. Sve smo ih pronašli na popularnom .

Ovi se TV Box uređaji ponešto razlikuju po vanjskom izgledu, osim Zidoo X1 modela za koji možemo reći kako su napravili dizajnerski iskorak, izgleda neobično i žute je boje, svi ostali su klasično crni. Svi imaju 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije proširivo preko mcroSD ulaza do 32 GB. Jedino R BOX ima 2 GB RAM-a, tako da bi teoretski trebao raditi nešto fluidnije od preostala četiri modela.

Idemo o svakom ukratko. R BOX podržava KODI 16.1, radi na Android 5.1.1 Lollipop OS-u, podržava 4K video dekoder, vanjski disk (FAT16/FAT32/NTFS), kao i Wi-Fi, Bluetooth, te ima daljinski upravljač za jednostavnije upravljanje.

Sve potrebne detalje o ovom uređaju možete pronaći na .

MX Plus II je crne boje, dolazi također s daljinskim upravljačem, te radi na Android 4.4 KitKat operativnom sustavu. Podržava višejezičnost, jednostavan je za korištenje i vrlo je jednostavan za korištenje. Napajanje je 5V/3A, a podržava i pregršt aplikacija kao što su Google Play, Skype, Word/Excel/PPT,…

Sve potrebne detalje o ovom uređaju možete pronaći na Geekbuyingu na .

Kao što to i njegovo ime sugerira, MXQ 4K podržava 4K x 2K rezoluciju. Također dolazi s dodatnim daljinskim upravljačem, podržava KODI 15.2, a možete pregledavati i velik broj online video web stranica kao što su Netflix, Hulu, Youtube, kao i Flicker, Facebook, Twitter i još puno toga.

Sve potrebne detalje o ovom uređaju možete pronaći na .

Tanix TX2 radi na Android 4.4. KitKat operativnom sustavu, podržava 4K rezoluciju, kao i Wi-Fi, Ethernet 10/100 mrežu, HDMI video izlaz, te pregršt drugih ulaza. Kao i prethodni modeli ima daljinski upravljač. Spomenimo kako podržava KODI i 3D filmove. Kvadratičnog je izgleda i napaja se strujom od 5V/2A.

Sve potrebne detalje o ovom uređaju možete pronaći na .

Zidoo X1 II se ističe svojim dizajnom i prepoznatljivom žutom bojom. Također podržava 4K rezoluciju, 3D filmove, Miracast, Wi-Fi, Bluetooth, te H.265 10-bitno dekodiranje koje daje bolji prikaz slike/filmova na ekranu. Inače radi na Android 4.4 KitKat OS-u koji je kompanija posebno preradila kako bi bio što upotrebljiviji

Sve potrebne detalje o ovom uređaju možete pronaći na Geekbuyingu na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.